Foreign exchange transactions and financial instruments used in the forex market - Badura, Peter, 1978-
Foreign Exchange - Forex je skratka pre (trh zahraničných mien, devízový trh), na ktorom prebieha obchodovanie s cudzími menami. V odbornej literatúre sa tiež zaužívala skratka „FX“. Devízový trh a finančné nástroje. Analýza devízových operácií a finančných nástrojov devízového trhu.