Financial support for research and development as a tool for sustainability of the enterprise in the Slovak Republic - Baštincová, Anna
Ciele trvalo udržateľného rozvoja prostredníctvom špecifických čiastkových cieľov a ich tematické oblasti. Zabezpečenie ekonomickej, sociálnej a environmentálnej udržateľnosti ekonomického rastu. Súčasné spôsoby finančnej podpory výskumu a vývoja v SR.