<The> Gravity modelling of the relationship between exchange rate volatility and foreign trade in Visegrad Countries - Šimáková, Jana
Zhodnotenie vzťahu medzi kurzovou volatilitou a zahraničným obchodom krajín Vyšehrádskej štvorky na bilaterálnej a komoditnej úrovni pre rôzne druhy obchodovaných kategórií výrobkov určených na základe SITC klasifikácie.