Economic and legal aspects of electronic money - Schlossberger, Otakar
Pojem elektronické peniaze v českom práve. Vzťah elektronických, virtuálnych a bezhotovostných peňazí. Komparatívna analýza. Bitcoin v Číne, Fínsku, Francúzsku., Taliansku, Japonsku Nemecku a Rusku.