Principles of effective price decision making in regulated markets of network industries - Fendeková, Eleonora, 1952-
Problematika cenovej regulácie na trhu sieťových odvetví v súčasnosti. V podmienkach Slovenska túto úlohu plní Úrad pre reguláciu sieťových odvetví (ÚRSO), ktorého úlohou je vydávať licencie a regulovať ceny a normy kvality pre produkty sieťových odvetví. Princípy efektívneho cenového rozhodovania na regulovaných trhoch sieťových odvetví z hľadiska dosahovanej úrovne primeraného zisku regulovaných subjektov.