Clusters and cluster initiatives in specific areas within Slovak regions - Gajdová, Denisa, 1977-
Možnosti vytvárania klastrov na Slovensku vo vybraných oblastiach ekonomických činností. Odvetvia, ktoré by mohli prostredníctvom klastrov spolupracovať. Klastre sú považované za dôležitý faktor, ktorý podporuje prosperitu regiónov, vplyvom priamych zahraničných investícií, vytvára prostredie vhodné pre inovácie a je prínosom pre národné hospodárstvo.