Approaches in the area of marketing performance assessment - Grančičová, Katarína, 1967-
Prístupy a možnosti v oblasti hodnotenia výkonnosti marketingu v súčasnej teórii a podnikovej praxi. Riadenie výkonnosti, význam a problémy merania marketingovej výkonnosti. Marketingové merné ukazovatele a ich systematické preskúmanie z hľadiska nových požiadaviek.