Program Master of science in health services management má za sebou úspešne prvý semester - Frisová, Simona, 1980-
Na Health Management Academy sa skončil zimný semester prvého ročníka programu Master of sience in health services management. Informácie o prednášajúcich a predmetoch, ktoré prednášajú.