Pricing and reimbursement for medical devices in Germany - Gschwandtner, Michael
Ceny za tovary a služby zdravotnej starostlivosti v Nemecku. Ceny zdravotníckych pomôcok a farmaceutických výrobkov. Analýza procesu stanovenia cien a úhrad za zdravotnú starostlivosť v Nemecku.