Robíte prácu, pre ktorú ste sa narodili? - Garaj, Patrik
Chris Guillebeau vo svojej knihe Born for this predkladá návod, ako robiť to, pre čo sme sa narodili. Ľudia nikdy nemali viac možností realizovať sa cez svoje najlepšie schopnosti ako v súčasnosti. Spokojnosť s vykonávanou prácou a možnosť úplnej sebarealizácie sa stávajú žiadanou métou pracujúcich ľudí. Je potrebné učiť sa úniku.