Methods of valuation of investment projects - Havier, Jan, 1989-
Ohodnotenie projektov je veľmi komplexný proces, na ktorý vplýva mnoho faktorov. Jedným z nich je vzťah medzi investovaním a informáciami o budúcom vývoji danej spoločnosti. Výber najvhodnejšej metódy a faktory interného aj externého prostredia spoločnosti.