Zaměstnávání cizinců ztěžují administrativní obtíže i málo pracovníků konzulátů - Červenková, Alena
Zamestnávanie cudzincov v Česku. Firmám by pomohlo uvoľnenie vízovej politiky, aj pomoc štátu pri začleňovaní cudzincov. Kto má voľný prístup na český pracovný trh.