Transfering patent rights - Jakubec, Miroslav
Oblasť patentového práva, prevodu patentových práv, spôsoby a prostriedky prevodu práv duševného vlastníctva. Obchodné značky, patenty a licencie pri vývoji technológie start-upov prinášajú so sebou potrebu transferu vedeckých a technických poznatkov.