Liberalization process of postal services and its consequences for Slovakia - Jantošová, Lucia
Zmeny a zlepšenie konkurencieschopnosti na trhu, nakoľko niektoré druhy poštových služieb poskytovala výhradne Slovenská pošta, a.s. Zefektívnenie hospodárskej súťaže na Slovensku. Liberalizačný proces v oblasti poštových služieb je súčasťou prispôsobenia slovenského trhu podmienkam EÚ.