Diverzifikácia v podniku prvovýroby a jeho prispôsobenie sa zmenám prostredia v súlade s regionálnym rozvojom - Andrejovský, Pavol, 1975-
Aktuálne problémy poľnohospodárstva v spločnosti Ekoprodukt Brusnica, s.r.o. Návrh riešení, ktoré by napomohli k realizácii doplnkových činností a realizácii zamestnanosti na vidieku a tak isto aby zabezpečili príjem podniku v období výrazného pokesu cien agroproduktov.