Skúmanie dimenzií udržateľného marketingu v praxi slovenských podnikov - Jergová, Natália
Pojem a vývoj udržateľného marketingu. Trhovo orientovaná udržateľnosť. Postoje a správanie pre udržateľný životný štýl - životné vzory. Prípadová štúdia tvorby udržateľnej marketingovej stratégie.