Budúcnosť je v slobode - Žitňanský, Eduard
Zmeny v podnikaní. Prepojenie konceptu peer-to-peer a konceptu voľných firiem. Systém holakracie. Úspešné firmy, ktoré sa adaptovali na systém holakracie. Firmy orientované smerom von, na naplnenie potrieb zákazníka. Využitie kolektívnej múdrosti.