Nové spôsoby platenia - Mekyňová, Júlia
Revolúcia v platbách cez tzv. wearables - všetko, čo nosíme pri sebe alebo na sebe. Testovanie platobnej fukcionality zabudovanej v prsteni. PIN nahradený biometrickými údajmi - sken tváre, sietnice, hlasovej stopy či odtlačky prstov. Biometrické senzory štandardnou súčasťou nových smart zariadení (mobily, hodinky, náramky).