Financing export operations sme´s by factoring - Kovalev, Andrej
Financovanie medzinárodného podnikania a prostriedky na jeho uskutočnenie. Súčasný stav financovania malých a stredných podnikov. Administratívne zabezpečenie financovania formou exportného faktoringu. Konkrétny postup financovania a poistenia exportných pohľadávok.