Cluster and its contribution to regional development - Križan, Martin
Ako sa malé a stredné podniky prispôsobujú meniacim podmienkam v konkurenčnom prostredí. Zvyšovanie konkurenčnej výhody a dosiahnutie "stratégie spolupráce" s ďalšími subjektmi pôsobiacimi v spoločnom odvetví.