Čo prinesie nový zákon o trestnej zodpovednosti právnických osôb do zodpovednosti pri podnikaní? - Kmeťová, Oľga, 1959-
Legislatívny a historický exkurz procesu prijatia trestnej zodpovednosti právnických osôb. Trestné činy právnických osôb. Druhy trestov.