Hledání limitů a příležitostí v procesu supervize u studentů sociální práce - Dvořáčková, Dagmar
Ciele a funkcie supervízie. Krátkodobé a dlhodobé ciele. Vzdelávacia, podporná a kontrolná funkcia supervízie. Supervízia odbornej praxe študentov sociálnej práce. Riziká, s ktorými sa študenti môžu stretnúť počas odbornej praxe.