Electronic information sources on Slovak enterprises - Pakšiová, Renáta, 1974-
Voľne dostupné elektronické zdroje informácií o podnikoch, ktoré pôsobia v SR, a ktoré obsahujú základné informácie o konkrétnom podniku, povinne zverejnených účtovných závierok, ich ročných správach, alebo analyzovaných údajoch z hľadiska finančného zdravia podnikov.