Stavby na kľúč - aké má klient možnosti? - Mittelmann, Zuzana
Čo môžeme od stavby na kľúč očakávať. Pozemok a pripojenia. Financovanie a rozpočet na stavbu domu. Stavebný úver alebo medziúver. Energetická náročnosť domu. Pomoc projektanta, architekta, stavebnej firmy. Dizajn a štýl.