Návod: Takto založíte občianske združenie - Škulavík, Patrik
Charakteristika Občianskeho združenia (OZ). Vznik Občianskeho združenia. Dokumenty potrebné na registráciu. Podnikanie v mene OZ. Proces registrácie združenia na Ministerstve vnútra SR. Zánik, zlúčenie a dobrovoľné rozpustenie OZ. Dve percentá dane a registrácia OZ do zoznamu prijímateľov.