Aj expresná preprava ponúka služby s pridanou hodnotou - Marianyi, Peter
Spoľahlivá a kvalitná expresná preprava zásielok ako dôležitá súčasť podnikateľského úspechu. VAS centrá, ktoré odbremeňujú firmy od logistiky. V rýchlosti je sila. Podpora pre repair centrá. Moderné technológie, moderný sklad. Expresná preprava. Bezpečnosť prepravy. Dôležitosť procesov.