<The> Situation of Slovak agriculture and food industry following the Slovak food independence - Kubica, Milan, 1958-
Sebestačnosť Slovenskej republiky vo výrobe potravín a situácia slovenského potravinárskeho priemyslu a poľnohospodárstva. Stratégia rozvoja tohto odvetvia a tvorba nových pracovných miest. Slovenskí spotrebitelia a rozvoj domácej ekonomiky.