Social innovation versus traditional innovation - Matušovič, Martin
Oblasť sociálnych vzťahov v súčasnosti stále intenzívnejšie vstupuje do života ľudí, podnikov, organizácií a inštitúcií, ktoré pôsobia v rôznych právnych formách za účelom zabezpečenia určitých sociálnych cieľov. Definovanie sociálnej inovácie a rozdiely v názoroch na podstatu klasických a sociálnych inovácií.