Contemporary work systems in the context of changes in the world of labor - Nachtmannová, Oľga, 1963-
Významné zmeny v charaktere súčasného trhu práce a možnosti reakcie na ne v podobe koncepcie "flexicurity" vytvorenej pre členské krajiny EÚ. Riadenie ľudských zdrojov má za úlohu formovať systémy práce v podnikoch tak, aby bolo plnohodnotným partnerom pre biznis ako aj pre plnenie individuálnych profesionálnych ašpirácií svojich zamestnancov.