Support for social innovation - Rybárová, Daniela, 1967-
Sociálne inovácie a činnosti, ktoré sú tvorené kultúrnymi, politickými, ekonomickými štruktúrami a sociálnymi interakciami. Kvalitatívne zmeny v základných sociálnych štruktúrach spoločnosti majúce cielený sociálny dopad.