Make ready for the next generation of business managers - Škriniar, Pavel, 1979-
Zisťovanie praktických vedomostí z finančnej oblasti u študentov ekonomických fakúlt so zámerom zistiť, s akou kvalitou uchádzačov o prácu môžu podniky počítať v najbližšom období.