Matice odvodov a ich využitie pre potreby zamestnávateľa - Šumanová, Radka, 1991-
Matice ako efektívny nástroj uľahčenia práce s veľkým množstvom čísel na sprehľadnenie jednotlivých odvodových povinností do sociálnej a zdravotnej poisťovne v súvislosti s využívaním ľudských zdrojov. Výpočet celkovej odvodovej povinnosti a ceny práce pomocou matíc.