Možnosti využitia Európskych rozvojových programov - Tarča, Alexander
Komunitárne programy MSP pre roky 2014-2020. Malé a stredné podniky v Horizonte 2020 a COSME. Fázy financovania projektov. Kritériá na získanie financií v Horizonte. Formy financovania - štandardné a alternatívne finančné zdroje. Rozdelenie projektov podľa prioritných osí. Prehľad podpísaných projektov podľa prioritných osí.