Hodnotenie výkonnosti podnikov automobilového priemyslu prostredníctvom integrácie metód BSC - DEA - Štofová, Lenka, 1989-
Predpoklady integrácie metódy Balanced Scorecard a modelu Data Envelopment Analysis. Analýza efektívnosti finančnej perspektívy podnikov automobilového priemyslu integráciou metód BSC – DEA. Metodický postup BSC – DEA hodnotenia integrovaného manažérstva kvality podniku.