Bankopoistenie z pohľadu ochrany spotrebiteľa - Sýkorová, Jana
Vybrané právne problémy spojené s inštitútom bankopoistenia. Základné východiská a právno-etické nedostatky používaných konštruktov. Ciele bankopoistenia. Posudzovanie existujúcich právnych vzťahov.