Práca v zahraničí - Spojené Kráľovstvo Veľkej Británie a Severného Írska - Mésárošová, Renáta
Trh práce v Spojenom Kráľovstve. Pracovné podmienky. Mzdy a odmeňovanie. Daň z príjmu. Podnikanie v Spojenom Kráľovstve. Systém národného poistenia. Ukončenie pracovného pomeru. Národný zdravotný systém. Životné náklady. Kontakty a užitočné webové stránky.