Teoretický koncept aktívnej politiky trhu práce z pohľadu ekonomickej sociológie - Brutovská, Gizela
Vymedzenie aktívnej politiky trhu práce z pohľadu ekonomickej sociológie a jej analýz na základe troch teórií trhu práce (ortodoxnej, duálnej a segmentačnej). Možné spôsoby riešenia problémov nezamestnanosti.