Insider trading bude opět obtížnější, zabrání mu nové evropské nařízení - Attrell, Nathan
Nástroje a pravidlá, ktoré majú pomôcť dodržiavať nariadenia proti zneužívaniu trhu Európskeho orgánu pre cenné papiere (ESMA) a nové európske nariadenie MAR, platné od júla 2016. Zaistenie zodpovedajúcej prevencie a dodržiavanie nových pravidiel u finančných inštitúcií.