Zmeny pri posudzovaní finančnej disciplíny - Konvalinková, Iveta
Od 1. januára 2016 je v platnosti nová legislatíva v oblasti kontroly a auditu s dopadom na finančnú disciplínu. Legislatívne odlišnosti súčasnej právnej úpravy finančnej disciplýny od predchádzajúcej právnej úpravy (platnej od 31.12. 2016) vrátane problémov pri aplikácii ustanovení o finančnej disciplíne.