Systémové nezrovnalosti vo finančnej disciplíne - Konvalinková, Iveta
Systémové nezrovnalosti a problémy v rozpočtových pravidlách verejnej správy, ktoré vznikli od 1. januára 2016 v dôsledku zavedenia novej legislatívy v oblasti finančnej kontroly a auditu.