Brexit jako šance pro EU založenou na jednotném trhu - Procházka, Petr
Výsledky britského referenda ako príležitosť pre reflexiu, ktorá by sa nemala "prehospodáriť". Neexistencia spoločného rozpočtu a fiškálnej politiky si vynútila nárast koordinácie podporovanej spleťou predpisov a nariadení. Európske hospodárstvo a globálna konkurencia.