Google chce všetko. Už zasa - Helft, Miguel
Stratégia nového šéfa Googlu Sundara Pichaia. Svet IT sa končí, mení sa na svet AI. Smart speaker s názvom Google home, ktorý má súperiť s Echom od Amazonu. Messaging aplikácia Allo. Nový interaktívny spôsob ako komunikovať s Googlom. Vytvorenie prehliadača Chrome a Pichaiova reputácia produktového génia. Google brain. Rivali Googlu a ich iniciatívy.