Zásahy do druhého piliera – a opäť vedľa! - Čamek, Miroslav
Problematika dôchodkov a problémy, ktoré prináša náš dôchodkový systém - neschopnosť širokej odbornej verejnosti a politických elít dohodnúť sa na tom, aký by mal byť dôchodok na Slovensku, aby sme prežili dopady demografického vývoja.