Senioři – sociální skupina ohrožená exekucemi - Vrabcová, Jana
Seniori patria medzi špecifickú skupinu, ktorá je taktiež ohrozená exekúciami. Identifikácia a analýza dôvodov, ktoré vedú k takémuto stavu a návrhy ako riešiť vzniknutú situáciu. Vývoj počtu osôb s exekúciou na dôchodok v ČR.