Hodnotenie zamestnancov a riadenie kariéry - Šukalová, Viera
Hodnotenie výkonov pracovníkov a jeho cieľ. Formálne a neformálne hodnotenie. Základné úlohy systému hodnotenia zamestnancov. Výsledky hodnotenia a kariérny rast. Riadenie a dynamika kariéry. Plánovanie následníctva. Kariérne kotvy.