Stratégie pre inteligentnú logistiku a zvyšovanie hodnoty podniku - Botka, Milan
Príprava kvalitnej logistickej stratégie podľa nadnárodných technologických stratégií ako Industrie 4.0, digitálny podnik (Digital Factory), či podnik budúcnosti (Factory of the Future). Výrobno-logistické stratégie v kontexte dostupných pokrokových technológií.