Analýza závislosti exportu SR na vývoji ekonomiky SRN - Baláž, Peter
Preskúmanie najvýznamnejších závislostí medzi vývojom slovenskej a nemeckej ekonomiky, hlavne v oblasti intenzity ich zahraničnoobchodných relácií. Analýza tovarovej štruktúry exportu SR do SRN. Kointegračná analýza. Analýza vzťahu exportu tovarov a služieb SR a importu tovarov. Analýza vzťahu exportu tovarov SR a importu tovarov SRN.