So zdieľanou ekonomikou sa musíme naučiť žiť - Brejčák, Peter
Rozhovor s českým ekonómom a publicistom Lukášom Kovandom o japonizácii, izraelizácii a uberizácii ekonomiky. Utečenecká kríza a postoj ekonómov k nej. Nebezpečie vzniku diaspór a get. Zdieľaná ekonomika a flexibilita. Niektoré riziká zdieľanej ekonomiky. Zrýchľovanie vývoja a zmien.