Monika Gatzke: Kyberneticko-fyzikálne systémy sú kľúčom k Priemyslu 4.0 - Gatzke, Monika
Rozhovor s Monikou Gatzke, riaditeľkou kompetenčného centra (Competence Center for Cyber-Physical Systems CPS), ktoré sa zaoberá kyberneticko-fyzikálnymi systémami v Severnom Porýní-Vestfálsku (Nemecko).