Tipy: Získajte do firmy tých najkvalitnejších zamestnancov - Pfundtnerová, Martina
Očakávania kandidátov od HR a výberových procesov, ktorí sa uchádzajú o pracovnú pozíciu v konkrétnej firme. Deväť tipov pre kvalitný výberový proces a spokojných kandidátov. Identifikácia správnych talentov – osobnosť a kvalifikácia.